Velkommen til Drinkit
(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

section

Handelsbetingelser

Priser

Alle priser hos Drinkit er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms (25%).

 
Bestilling
Du kan bestille via vores hjemmeside www.drinkit.dk. Afgivelse af en ordre forudsætter, at du oprettes som kunde i vores kunderegister og minimum er fyldt 18 år.

 
Afhentning / levering

Efter bekræftelse af din ordre vil den under normale omstændigheder blive fremsendt førstkommende hverdag.

 

Bestilt og bekræftet vin kan også afhentes på vores lager efter nærmere aftale. Vi kører ikke med faste åbningstider men er meget fleksible omkring afhentning.

Du kan også vælge at få sendt vinen. Vi sender med og sørger for korrekt emballering samt forsikring. Vores forsendelsespriser er simple:

200,- uanset antal.

FRAGTFRIT VED KØB FOR MIN. 2.000,-.

 

Reklamation

Du bedes straks tjekke dine varer ved modtagelsen. Såfremt der måtte være anledning til reklamation, bedes dette gjort snarest og senest to uger efter af fejlen er konstateret.

 

Fortrydelsesret:

Vi tilbyder 8 dages returret. Returnerede flasker skal tilbagesendes i original emballage og med respekt for vejrforhold. Vi vil herefter tilbagebetale det fulde fakturabeløb.

 

Forbehold

Vi tager forbehold for enhver form for fejl i oplysninger på vores hjemmeside samt anden form for kommunikation. Herunder priser, årgange, producent etc. Endvidere tager vi forbehold for ændringer i afgifter samt udsolgte varer.